Doe je mee?

ZOMER Yoga

De hele zomervakantie (vanaf 26 juli t/m 30 augustus) bieden we zomer yogalessen aan op woensdag van 10-11 uur voor kids 6-12 jaar en 11.30-12.30 uur voor jongeren van 13-18 jaar. Je kunt elke keer een losse les meedoen. Heb je een leskaart dan kun je daar een les van boeken en anders een losse les via ons online lesrooster.

Neem gezellig een vriend of vriendin mee of broer of zus. Kom je voor het eerst? dan mag je ook een proefles boeken voor 5 euro. Leuk je te ontmoeten

Kijk op het lesrooster en boek online je les!

Privelessen voor kinderen en jongeren
De maanden juni , juli en augustus hebben we een speciale aanbieding voor de privelessen. Voor een 45 minuten les van 49 euro voor 35 euro! Mail naar info@yogacentrumdebloementuin.nl Een les helemaal afgestemd op jou!

 

Elke dag yogalessen vanaf 4 september!

Elke dag in de week zijn we er voor jou! Ben je nieuwsgierig wat yoga is? Kom je meedoen? Kom kennismaken met onze lieve yogadocenten en leuke lesgroepen die wij elke dag hebben bij Yogacentrum de Bloemtuin. Het yogacentrum voor het hele gezin! Kijk op onze website voor alle informatie en geef je op voor een proefles, via ons online lesrooster.

Heb je en vraag?

Vul het contactformulier in of mail Annet via annet@yogacentrumdebloementuin.nl,
appen mag natuurlijk ook op 06 21 848 939.

Volg ons ook op social media:

> Terug naar home >