Zomeryoga tijdens de zomervakantie

ZOMER Yoga

De hele zomervakantie (vanaf 24 juli t/m 28 augustus) bieden we zomer yogalessen aan op woensdag van 10-11 uur voor kids 4-7 jaar en 11.30-12.30 uur voor jongeren van 8-12 jaar. Je kunt elke keer een losse les meedoen (10 euro) Heb je een leskaart dan kun je daar een les van boeken en anders een losse les via ons online lesrooster.

Neem gezellig een vriend of vriendin mee of broer of zus. Kom je voor het eerst? dan mag je ook een proefles boeken voor 5 euro. Leuk je te ontmoeten

Kijk op het lesrooster en boek online je les!

Privelessen voor kinderen en jongeren
De maanden juli en augustus hebben we een speciale aanbieding voor de privelessen. Voor een 45 minuten les van 49 euro voor 39 euro! Mail naar info@yogacentrumdebloementuin.nl Een les helemaal afgestemd op jou!

 

De dinsdag en donderdag lesgroep verhuist!

Marijke neemt de dinsdag en donderdaglessen mee naar een andere locatie. De locatie is dan Connected, Koppestokstraat 87, Haarlem. Dat betekent dat er geen groeps lessen meer gegeven worden bij ons bij de Bloementuin. voor meer informatie mail of bel Marijke; marijke@marayoga.nl of 0611392002.

Heb je en vraag?

Vul het contactformulier in of mail Annet via info@yogacentrumdebloementuin.nl,
appen mag natuurlijk ook op 06 21 848 939.

Volg ons ook op social media:

> Terug naar home >