Een rustmoment met elkaar

Ouder-kindyoga

Beleef, voel en maak de verbinding. Voor elke leeftijdsgroep bieden we maandelijkse ouder-kindyoga workshop zijn. Samen yoga doen is goed voor het versterken van de onderlinge band. Zo maak je je kind op jonge leeftijd al bewust van zijn of haar gevoel, kracht en balans. Je hoeft helemaal geen ervaren yogi te zijn, samen plezier hebben is het aller belangrijkst!

Ouder-peuteryoga 2,5-5 jaar

Samen yoga doen met je kindje. Doormiddel van een kort verhaaltje gaan jullie op een speelse manier bewegen en worden actieve en rust momenten afgewisseld. Door beleving leert je kindje bewust te worden van inspanning en ontspanning, een cadeautje voor je kindje en jezelf!

Ouder-kindyoga 6-11 jaar

We nemen jullie mee in een mooi verhaal waarna jullie samen bewegen, spelen, dansen, masseren, plezier en ontspanning gegarandeerd. Voel de liefde en verbondenheid met elkaar!

Ouder-tieneryoga 12-16 jaar

Samen yoga doen. Echt even tijd voor elkaar! Een Hatha yoga les samen met je dochter of zoon. We doen ademhalings- en oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) die je samen doet of alleen, daarna sluiten we af met een visualisatie of yoga Nidra) om helemaal tot rust te komen. Kortom een heerlijk uurtje samen.

Ouder-kindyoga+ alle leeftijden

Voor kinderen met zorgvragen. Down Syndroom, CP, Autisme, ADHD, ADD etc. Welke zorgvraag je kind ook heeft, iedereen is welkom!  Samen met je kind komen ontspannen in een warme sfeer, yogaoefeningen doen volgens de Yoga for the Special Child ® methode van Sonia Sumar zodat je kind maar ook jijzelf tot rust kan komen. Voel de liefdevolle verbinding met elkaar!

Familie-/gezinsyoga

Ook als gezin kun je bij ons een yogales komen volgen. De aandacht en focus is er dan alleen voor jullie als gezin. Dit zijn privé sessies die je op afspraak kunt maken en geheel op jullie wordt aangepast. Vraag naar de mogelijkheden.

Meedoen? Kijk onder Events voor alle data.

“Iedere bloem is uniek, geen tweede identiek”

“Iedere bloem is uniek, geen tweede identiek”