Yoga voor de hele familie

Over Yogacentrum de Bloementuin

Onze missie is ontspanning bieden voor het hele gezin.

Wij geloven dat alle kinderen en ouders baat hebben bij yoga. Tot rust komen bij jezelf, leeftijdsgenoten of je gezin. Echt even met elkaar zijn zonder prikkels. Omgaan met specifieke uitdagingen en zorgvragen. Klein en groot, jong en oud, ouder en verzorger. Yoga is er voor iedereen.

Wij helpen kinderen en ouders door een plek te creëren in Haarlem waar zij verschillende yogalessen krijgen aangeboden. Wij bieden een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Waar iedereen kan ervaren wat ontspanning met je doet. Door een flexibel aanbod van individuele lessen tot groepslessen. Op onze locatie of bij je thuis. Op je school of instelling.

Wij geven verschillende soorten yoga. Afhankelijk van het doel van de les en de behoefte van wie de les volgt. Peuters gaan graag op yoga avontuur. Tieners worden prettig uitgedaagd en komen tot rust bij Hatha yoga. Volwassenen ervaren de diepe ontspanning van yoga Nidra. Gezinnen gaan lekker samen aan de slag met houdingen en massages. Specifieke uitdagingen zoals spanning, buikpijn of slapeloosheid worden met gerichte oefeningen en meditaties geadresseerd. En voor zorgvragen bieden we Yoga for the Special Child®, een unieke therapeutische yogamethode die het leven heeft veranderd van talloze kinderen met speciale zorgvragen over de hele wereld en inmiddels ook in Haarlem.

Het volgende team staat voor jullie klaar

Docenten

Annet van de Rhee

Agnes Roethof

Marijke Visser

Monique Langedijk