Een rust moment voor jezelf

Chill sessies jongeren

Kom elke maand relaxen en weer opladen

Wat houdt een sessie in?

De relax sessie wordt ook wel Yoga Nidra genoemd, wat betekent ‘Yoga van de slaap’  In tegenstelling tot bij andere vormen van yoga, doe je bij yoga Nidra geen zittende en/of staande houdingen. Je doet een paar rek en strek oefeningen en daarna ga je zo comfortabel mogelijk op je mat liggen, in savassana, de eindhouding van een yogales. Lekker toegedekt met een deken over je heen. Tijdens een yoga Nidra sessie begeleid de stem van de yogadocente je door de verschillende fases van de oefening heen. Het is niet de bedoeling dat je deze stappen zelf in je hoofd oproept, je laat je begeleiden. Daardoor kun je je namelijk volledig ontspannen.  Zo bereik je in een uur het effect van 4 uur slaap!  Yoga Nidra heeft veel voordelen zoals; beter slapen, betere concentratie, kalmeert je zenuwstelsel en je wordt rustiger in je hoofd.

 Jouw relax sessie is het prettigst:

  • met makkelijke kleding aan waar je lekker warm in blijft. neem evt lekker warme sokken en trui mee.

  • als je op tijd bent zodat we op een ontspannen manier kunnen beginnen

  • als je niet te veel eet voor de les

Er zijn voldoende dekentjes en kussentjes aanwezig maar vind je het fijn om je eigen dekentje of kussen mee te nemen dan kan dat ook.

Doen je mee? je kunt je per keer aanmelden. Onder het kopje Events zie je alle data en boek je via ons lesrooster de sessie.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”